Karalahana Karadeniz Forum
Eylül 09, 2010, 09:28:06 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Karalahana Facebook grubuna katılmak için tıklayın: http://www.facebook.com/group.php?gid=5534443438

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: HANGİSİ GÜZEL (ORDU BOZTEPE Mİ TRABZON BOZTEPE Mİ?)  (Okunma Sayısı 11792 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ünyeli52
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #60 : Eylül 11, 2009, 06:03:15 ÖS »

OFLU ATİ AYRICA TRABZONLA DİĞER KARADENİZ ŞEHRLERİ NEDEN MUKAYESE BİLE EDİLMEZMİŞ..DİĞER ŞEHİRLERİMİZDEN ÜSTÜN KILAN ÖZELLİĞİ NEYMİŞ TRABZONUN? NESİNİZ,KİMSİNİZ,NE GİBİ ÜSTÜNLÜĞÜNÜZ VAR DİĞER GÜZEL KARADENİZ ŞEHİRLERİNDEN?
Karalahana Karadeniz Forum
« Yanıtla #60 : Eylül 11, 2009, 06:03:15 ÖS »

azizeee
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #61 : Şubat 07, 2010, 08:06:19 ÖÖ »

ordu daki boztepeyi görmiyen arkadaslar lütfen yorum yapmasin, ben her ikisinede gittim.  Trabzonun boztepesi ordununkinin yaninda sifir kalir. Eskiden orduyla giresun trabzona bagliydi ve sadece bir tane boztepe vardi oda ordudakiydi, sonra il olduklarinda trabzon kendine cakma boztepe yapti bu bi gercek. Trabzonun da cok güzel yerleri var sümela manastir uzungöl gibi, ama konu boztepeyse oda ORDUUU
fatsali52
Karalahanacı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Şubat 08, 2010, 01:12:35 ÖS »

fatsalı salladın yok bestesi bizim yok bilmem neresi bizim.Ben sana demedimmi T.S yi konu haricinde tuttum.Muhabbeti açan sensin çamur atan sensin.Ezildikçe hırçınlaşıyosun.AĞAR OL AĞAR bu konuda burda kapansın.

iyide ofu_ati ben başından beri muhabbeti tatlıya bağlamaya calısıorum ortamı gerdikce geriyorsun.bak simdi kimse memleketini ezdirmez bana sövene bende söverim, türkülerime sövene bende onun türkülerine söverim.(söverim:kötü konusan) .Ordu boztepesi denizden 0 başlayarak 500 metre yüksekte olan bu tepeden tek bir noktadan tüm ordu ilini görebiliyorsun.aynı zamanda da yamaş paraşütü ve foto safari yapılır.Çelebiler grup gibi önemli bir kuruluş dahi ordu boztepeyi türkiyede görülmesi gereken 50 yer arasında göstermiştir.Sen tabikide trabzon boztepe diyebilirsin ama sen hakaret ediyorsun.Kimin altta kimin üste olduğunu senin kadar bende iyi biliyorum.Benim için altta da üsttede fark etmiyor.
NOT:Türkl televizyonlarında ve TRT de ilk kemenceyi çalan ve karadeniz türküsünü söyleyen Ordulu Yunus dur...
sinopluuğur
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #63 : Mart 11, 2010, 04:24:41 ÖÖ »

ordu boztepe daha güzel bence de
sinopluuğur
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #64 : Mart 11, 2010, 04:25:31 ÖÖ »

katılıyorum size
sinopluuğur
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Mart 11, 2010, 04:26:42 ÖÖ »

kavga etmeyin burası kardeşlik sitesi
coto28
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Nisan 16, 2010, 07:24:37 ÖÖ »

katılıyorum size
Sanırım ikinci bir üyeliği var arkadaşın,değiştirmeyi unutarak kendini desteklemiş. Gülümseme Fanatik bir Giresunsporlu olarak Orduya bakışımız bilinir sporda ama iki Boztepeyide gördüm tarafsız olarak Ordu Boztepe daha güzel daha yeşil ve huzurlu geldi bana. Trabzon Boztepede güzel ama şehir taş yığını gibi yalnızca binalar karşında ve görüş alanı sınırlı.Trabzon Boztenin en güzel yanı kütüphanesi okumayı seven birisi olarak şehir manzarasına karşı kitap okumak ayrı bir zevkti. Gülümseme) Ama şunu söyleyeyim Giresun Kalesinin mistik ortamı,yeşilliği,görüş açısı,manzarası hiçbirisinde yok tabi.. Gülümseme
52:))61nomad
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Temmuz 16, 2010, 01:14:35 ÖS »

tabiki ordu boztepe trabzon'a göre eşsiz bi manzaraya sahip   :)ama trabzon da çok güzel uzungöl çok hoştu.trabzon'u sewiyorum Sırıtan 
trabezuslu
Karalahanacı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #68 : Temmuz 17, 2010, 02:26:19 ÖÖ »

gerek aşağıdan tepenin gereksede tepeden manzaranın görüntüsü olarak ordu boztepe daha güzel. ben  bir trabzonlu olarak bunu kabul ediyorum ayrıca ordunun kızları trabzonun kızlarına göre çok daha güzel bu bile ordu boztepe yi ayrıcalıklı kılıyor diyebilirim.

“Bir tehlike anında gemiden uzaklaşan fareler, geminin batmamasını bir türlü affedemezler.” (W. Brudzinski).
serendi
Meraklı Lahana

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Temmuz 17, 2010, 03:45:21 ÖS »

Ordu Ordu Ordu tabikide. Sanırım önceden de yazdım buraya ama yine yazayım bir Ordulu olarak ben Trabzonda Boaztepe olduğunu yeni duydum. Boztepe deyince türküleri dahi olan Ordu Boztepe gelir akla.

Boztepe‘Nin Başında
Kara Koyun Yayılır
Kız Seni Gören Gözler
Sarhoş Olur Bayılır

Aman Aman Külahlı
 Yarin Eli Silahlı
 Yaktı Beni Billahi
 Aman Aman Aman Amanda Aman Aman

Boztepe‘Nin Başında
Kara Koyun Gezeler
Rakı İçin Yapılmış
Yanağında Mezeler

Aman Aman Külahlı
 Yarin Eli Silahlı
 Yaktı Beni Billahi

Boztepe‘Nin Başında
Esiyor Serin Yeller
Karşıdan El Ediyor
İnce Belli Güzeller

Aman Aman Külahlı
 Yarin Eli Silahlı
 Yaktı Beni Billahi
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!