|
zizu61
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 02, 2006, 02:54:55 ÖÖ » |
|
İlginç ve enteresan daha öncede bu tür vakalarla karşılaştık,konu fazla uzamamalı tüm Rize bunlardan ibaret değil,zaten anladığım kadarıyla ordaki üyeler diğer Rize siteleriylede kavgalı yani yazılarından o anlaşılıyor,neyse boşverelim gitsin
|
|
|
|
|
|
Maçkaliyum Maçkali İstanbola dururum Sen akluma geldunmi Kemenceme vururum
|
|
|
|
Karalahana Karadeniz Forum
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 02, 2006, 02:54:55 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeşilmavim
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 02, 2006, 05:06:06 ÖÖ » |
|
Forumlarımızda ne yazdısak arkasındayız biz RİZELİYİZ VE TÜRKÜZ evet bölücülük yapıyorsa lazlarlada işimiz yok olamaz forumumuza gelinde erkeklik ve Rizelilik öğrenin kendi Rize siteleriyle kavgalı olduğumuza gelince o site için biz kendi forumumuzda yazacağımızı yazdık sadece akıllı olsunlar dedik onlar Rizemizi temsil edemezler laz ve rum aşıklarıyla işimiz yok biz MEKANSIZLARIZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 02, 2006, 07:30:37 ÖÖ » |
|
* Forumumuz holiganların atışma mekanı değildir. Bu tür kişileri ilk mesajlarrında banlayacağız. * LiseTarih kitabında okuduklarına güvenip te kimse tarihi ve kimliği konusunda atıp tutmasın.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2006, 05:01:09 ÖÖ Gönderen: admin »
|
|
|
|
|
|
zeyberoğlu
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 02, 2006, 08:23:00 ÖÖ » |
|
zannediyorum Rizeyi, Rizeliliği dünyanın en büyük erdemi gören arkadaşlara yeterli cevap olmuştur.
Sayın Admin, bi arkadaşın bu ne idüğü belirsiz kesimden olup olmadığını merak ediyorum.
ne kadarmış şu DNA testi?
|
|
|
|
|
|
çoban ettiler beni iki kara koyina...
|
|
|
|
zizu61
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 02, 2006, 08:49:17 ÖÖ » |
|
Daha önceden de yazdığım gibi aslında bunlara cevap vermek gereksiz neden hep aynı kişiler bunu düşünelim,yani olayı tüm Rizeye mal etmemizde yanlış olur forumlarına baktım ve bir çok tanıdık isme rastladım karalahana dönemindede aynıydılar,diyorumya Trabzona değil herkese düşman olmuşlar sanki,birde sayın Admin şu gen olayının Trabzon versiyonunuda yayınlarsanız çok sevinirim,saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 02, 2006, 09:27:11 ÖÖ » |
|
Yersiz ve reklam amaçlı bir site davetinden davetinden çıkan sonuçlara bakın. Bırakın kendi yazdıkları onların forumunda kalsın boş yere tartışmaya gerek yok.
antifaşist ve yeşilmavim Haklı olup olmamak önemli değil. Bu başlığı toplum statüsünden uzak yazılarınızla kirletmeyin.Biz buraya seviyesiz yazıları okumaya gelmiyoruz. Ya adam gibi yazın yada sadece düşüncelerinizde kalsın.
(Sayın Paşalıoğlu'nun müdahelesinden dolayı tarafımdan düzeltilmiştir.)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 03, 2006, 02:57:15 ÖÖ Gönderen: atalay »
|
|
|
|
|
antifasist
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 02, 2006, 10:37:43 ÖÖ » |
|
haklısınız, sitenizin kurallarını ihlal ettiysem kendi adıma özür dilerim.
artık bahsi geçen siteyi tanımıyorum. inkar ediyorum. uzadıkça uzadı mevzu, daha da haybeye uzatmak isteyen olursa hayatında başarılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Çona*
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 02, 2006, 11:29:34 ÖÖ » |
|
admin'in bahsettiği %1'lik dilime giren üç beş tane kendini bilmez bu bunların yazdıkları yüzünden "şu foruma adam gibi yazan RİZE'li gelmeyecek mi" ya da "bu foruma gelenler (RİZE'liler) nedense hep %1'den" şeklindeki genellemelerle karşı karşıya gelmekten bıktım usandım artık... madem kendini bilmez her RİZE'linin yaptıkları tüm RİZE'lileri kapsayacak genellemelere neden olacak ozaman bu forumda kendini bilen RİZE'lilere ya da daha da genellemek gerekirse hiç bir RİZE'liye hiç gerek yok... BU SEBEPLERDEN DOLAYI -mjora53 HADİSESİNDEN DOLAYI ÜYELİĞİMİ KAPATMIYORUM- ARTIK BU FORUMA MESAJ YAZMAMA KARARI ALDIM... bu bölümdeki moderatörlük görevim de benden alınsın lütfen...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2006, 03:35:47 ÖS Gönderen: *Çona* »
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 02, 2006, 11:58:56 ÖÖ » |
|
Sayın Çona, Öncelikle her ülkenin, kentin, ilçenin hatta köyün bir yüzde birlik kontenjanı var... Forum'daki 4 adminden Gölköylü ordulu, Paşalıoğlu Ordu/Giresun lu, Toroci Artvinli ben ise Trabzon/Rizeliyim. Sitemiz kurulduğundan buyana Karadeniz kentleri arasında da, üyeler arasında da yöneticiler arasında da nereli olduğuna, cinsiyetine, tuttuğu futbol takımına, yaşına, eğitimine bakmadık ve hiç ayrım yapmadık. Yapmaya çalışan üyeleri de barındırmadık ama tacizlerin sonu gelmeyince, atılan kişi yedi sülalesini toplayıp gelince, hakareti aşıp küfür boyutuna gelince, forumun sahipsiz olmadığını göstermek için ister istemez karşılık vermek gerekiyor. Hiç bir bölge hakkında genelleme yapmak hoş değil ama başkasına sataşan kişi de önce kendi kapısının önünü süpürmek zorunda. Trabzon'da Rize'de en az 2.000 yıllık yerleşim merkezleri oysa aralarında sadece 80 yıldır il sınırı var. Yaşayanları arasında da pek bir fark da yok, bu yüzden anlamsız tartışmalara da, alınganlıklara da gerek yok...Sürdürmek isteyen olursa da tavrımız net..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zizu61
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 02, 2006, 02:26:00 ÖS » |
|
Niye bu kadar yanlışlık yine üst üste denk geldi anlamıyorum,yani Rize bizi yendi ben ve bazı arkadaşlarım tebrik etti,karşılıklı şakalaşmalar oldu,türküler atıştık,ancak bazı hazımsızlar bunu yedirememiş olacakki resmen lahanaya tuzak kurmuş,yahu adamlar kendi sitelerinde gelin lahanayla ve diğer bir siteyle dalga geçip haddini bildirelim diyor,mevzu burada nerelere uzuyor,ayrıca bu provakatörler sadece Trabzona değil, öz be öz Rize için elinden geleni yapmaya çalışan bazı arkadaşlarında sitesine saldıralım diyor,yani bu adamlar için değermi,hepinize soruyorum,birde ben bu forumda onalrdan düpedüz küfür yedim,bu verdikleri linke girdim bir baktım evvelden sabıkalı herkes orda,yani ne yaparlarsa yapsınlar buradakilerin onalar uymaması lazım,birde o siteyi dikkatle inceleyin,sadece Trabzonamı küfür ve aşağılama var,bir bakın bakalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alperen
Acemi Üye

|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 02, 2006, 02:59:30 ÖS » |
|
Rizespor başlığında 'kabaca' tahminlerde bulunmaya ya da aranızda para toplayıp DNA testleri yaptırmaya ne gerek var anlayamadım doğrusu !! Hangi etnik kimlikten ve hangi DNA kodlarından geldiğimi umursamadan büyük Rizesporumuzun derbi zaferi keyfini çıkarıyorum. Ve bu keyfin gereksiz etnisite ve DNA tartışmalarıyla gölgelenmesini istemiyorum. Zaten ilgili olan arkadaşlar Sn. Adminin Rizeliler hakkında ki yazısını okuyabilir. Hatta admin bu konuyu sabit bir başlık altında toplayarak değerli görüşlerinden katılımcıları istifade ettirebilir. Yüzde kaçlık dilimden olduğumu bilmiyorum ama bildiğim şey: Delikanlı adamın tuttuğu takım nüfüs cüzdanında yazar  FORZA RİZESPOR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zizu61
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 02, 2006, 05:03:37 ÖS » |
|
İşte tamda söylediğim gibi akşam akşam bir araştırma yaptım ve derelerin her zaman bulanık olmadığını gördüm www.rizesporlum.com isimli sitedede Trabzonla- Rize kardeştir şeklinde bir başlık açılmış,üyelerde bunu destekliyor,birazda böylelerini görelim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alperen
Acemi Üye

|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 02, 2006, 05:18:33 ÖS » |
|
SN. BAŞKANIMIZDAN TRABZONSPOR CAMİASINA TEŞEKKÜR MESAJI... Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçında takımımıza karşı gösterilen centilmence davranıştan dolayı tüm Trabzon Spor Camiasına teşekkür ediyoruz...
30 Ekim 2006 Pazartesi akşamı Trabzon Hüseyin Avni AKER Stadı'nda Trabzonspor ile oynadığımız gerek maç öncesinde , Karadeniz misafirperliğine yakışacak biçimde Kulübümüzü ağırlayan Trabzonspor Yönetim Kurulu'na; gerekse, 1-0 kazandığımız maçtan sonra centilmece davranarak takımımızı alkışlayan değerli Trabzonspor Taraftarlarına, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ekrem CENGİZ teşekkürleriyle birlikte, centilmenliklerinden dolayı tebrik etmiştir.
Trabzonspor'la Rizespor'un her zaman ezeli rakip ancak, ebedi dost olduğunu belirten başkanmız, maç sonrası medyaya, "Bizler her zaman etle, tırnak gibi olduğumuzu burada bir kez daha tüm Spor kamuoyuna gösterdik, maçlardaki galibiyetler gelip geçicidir. ancak dostluklar daima bakidir. Bizlere müthiş bir evsahipliği yapan tüm Trabzonspor Camiasına canı gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum." şeklinde verdiği mesajıyla teşekkürlerini iletmiştir.
Kaynak:www.caykurrizespor.org.tr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zizu61
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 02, 2006, 05:22:15 ÖS » |
|
Alperen kardeşim biraz daha gayret,çok iyi gidiyruk  mesajların için teşekkürler aklı selim ve güzel,sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laz Cihan
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 02, 2006, 08:51:00 ÖS » |
|
Selam arkadaşlar bugun çalıştıgım şirketin kuruluş yıldönümü oldugu için şu anda siteye girdim ve atılan mesajları okumaya uğraşırken ( işden dolayı zaten delirmiş ) sinirlerimide dahada delirmeme sebep oldunuz.İki tanene oldugu belirsiz dangalaklar sürüsü ortalıgı karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar, yaşını başına almış büyüklerimizde o dangalakların uyum beni gerçekden kırılmama sebep olan mesajları atmışlar....
*Çona* ablası sende biraz sakin ol....
Saygılarımla Cihan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|